Welkom op onze blog! Hier houden wij, Erwin en Mathieu, gedurende onze vakantie in west-amerika jullie op de hoogte van onze belevingen. Veel lees plezier!

zondag 30 november 2014

Dag 25 & 26: Malibu, Santa Monica en Beverly Hills

Dag 25:
Een fijne Thanksgiving allemaal! Vandaag is het Thanksgiving Day in Amerika en Canada.

Na al die drukke dagen in de Disney parken is het eens lekker om een keer uit te slapen. Dat doen we vandaag dus ook! We staan rond elf uur op en gaan ontbijten bij de Subway. Daarna rijden we door naar de eerste bestemming van vandaag: Malibu.


Het is ongeveer een half uurtje rijden als de bekende strandhuizen van Malibu verschijnen. We stoppen bij Malibu Lagoon State Beach en lopen hier het strand op. Het seizoen is natuurlijk voorbij dus het is niet echt druk op de stranden.We lopen een klein stukje en maken enkele foto's. De huizen zijn behoorlijk groot en mooi gelegen aan het strand. De eigenaren zullen er wel behoorlijk voor betalen.Na Malibu rijden we door naar Santa Monica waar de bekende pier ligt. De pier ziet erg oud uit maar het is er wel druk met bezoekers. Er ligt een soort van kleine kermis op de pier en er zijn diverse cafés, restaurantjes en winkeltjes te vinden.We kijken naar de inmiddels ondergaande zon. Die is vanaf de pier mooi te zien.
Na Santa Monica zijn we gaan eten en heeft Mathieu de blog van Disney gemaakt. Vandaag een lekker rustig dagje dus. Dat is ook wel eens fijn na alle drukke dagen vol indrukken.

Dag 26:
Vandaag is alweer de laatste dag in Los Angeles. Morgen is het avontuur weer voorbij en is het tijd om naar huis te gaan. Maar vandaag staat eerst nog Beverly Hills op het programma. We rijden naar het centrum van de wijk Beverly Hills. Hier heeft ieder duur merk zijn eigen winkel. Ook komen we hier veel mooie en dure auto's tegen (Ferrari's, Bentley's etc.).Na het ontbijt bij Starbucks lopen we nog een rondje door het centrum van Beverly Hills. Daarna besluiten we nog een aantal huizen van bekende acteurs te bezoeken. Zo zien we onder andere het huis van Eddie Murphy (dat achter een hoog hek staat), het huis van Pierce Brosnan in Bel Air:


...en het huis van Nicolas Cage (ook in Bel Air).

De huizen in Beverly Hills en Bel Air zijn erg groot en zien er duur uit. De wijken zien er heel verzorgd uit. Er is bijna geen vuil te bekennen en de stoepen en wegen zijn netjes afgewerkt. We rijden nog door de bekende straten met de palmbomen en maken nog een foto van het Beverly Hills bord.Als laatste staat een bezoek aan het Al Capitain theater op de planning. Dit Disney theater is een van de oudste theaters aan de Hollywood Boulevard. In dit theater draait de Disney film: Big Hero 6. Het is een hele leuke en komische film. Het theater ziet er ook echt uit als een theater. Er zijn mooie beschilderde plafonds en vele lampjes.


Na de film hebben we nog enkele souvenirs gekocht en hebben we een pizza gehaald voor op de kamer. Daarna hebben we de koffers opnieuw gepakt en toen was het weer tijd om te gaan slapen want over enkele uren gaat alweer de wekken voor de terugreis!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten